Πέμπτη, 7 Μαΐου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επίθεση Περιφερειάρχη στον Πρόεδρο του Συλλόγου


Το τελευταίου διάστημα μετά λύπης μας διαπιστώνουμε ότι ο Σύλλογός μας έγινε στόχος επιθέσεων του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Ηπείρου κ. Δ. Πανοζάχου.

Ενοχλημένος προφανώς από την καταγγελία που έστειλε ο Σύλλογός μας στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την καταστροφή που συντελείται στο λιμναίο οικοσύστημα από την κατασκευή του ποδηλατόδρομου πάνω στο αρδευτικό ανάχωμα Ανατολής –Κατσικά, την οποία χρηματοδότησε η Περιφέρεια Ηπείρου με χρήματα της Ευρ. Ένωσης, εξαπέλυσε νέα επίθεση εναντίον του Συλλόγου μας και του προέδρου του Αριστείδη Σωτηριάδη.

Ο Γεν Γραμ. Περιφ. Ηπείρου κ. Δ. Πανοζάχος άδραξε την ευκαιρία κατά την ημερίδα που διοργάνωσε το ΥΠΕΧΩΔΕ στο Ξενοδοχείο DU LAC με θέμα "Περιβάλλον και αειφόρος ανάπτυξη" και επιτέθηκε απρόκλητα κατά την αποχώρησή του από την αίθουσα στον ως άνω πρόεδρο του Συλλόγου μας υβρίζοντάς τον, χειροδικώντας εις βάρος του και ωρυόμενος σε έξαλλη κατάσταση, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει στους παρευρισκόμενους την χειρότερη εντύπωση για υψηλόβαθμο κρατικό λειτουργό.

Η ψύχραιμη στάση του προέδρου μας κ. Σωτηριάδη απέτρεψε τα χειρότερα.

Το Δ. Σ. ομόφωνα καταδικάζει την απρεπή και αχαρακτήριστη συμπεριφορά του κ. Δ. Πανοζάχου και την θέτει στην κρίση της Γιαννιώτικης κοινωνίας και καλούμε την Κυβέρνηση την οποία εκπροσωπεί στην περιοχή μας να λάβει τα αναγκαία μέτρα.

Το Διοικ. Συμβούλιο
--------
Σχετική Δημοσίευση: Εκτός εαυτού για έναν πεζόδρομο